LogoΤεκμηρίωση AJCloud
LogoΤεκμηρίωση AJCloud
Αρχική σελίδαΤεκμηρίωση
Συχνές Ερωτήσεις
Πρόσβαση και Διαχείριση Λογαριασμού
What is "Account"?Δεν μπορώ να λάβω email κατά την εγγραφή λογαριασμού ή την επαναφορά κωδικού πρόσβασηςΠώς ενημερώνω το email/αριθμό κινητού τηλεφώνου μου;Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού μου;Πώς μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου για να βλέπω την κάμερα ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές;Μπορώ να συνδέσω την κάμερα σε δύο κινητά τηλέφωνα;Πώς μοιράζομαι την κάμερά μου με την οικογένεια και τους φίλους;Πώς να διαχειριστείτε κοινόχρηστες κάμερες και κοινόχρηστα μέλη;Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου;
Χρήση της Κάμερας
Ανίχνευση Κίνησης και Ειδοποίηση Συναγερμού
Αποθήκευση και Εγγραφή
Άλλες Ρυθμίσεις Κάμερας
Επίλυση Προβλημάτων
Συνδρομή
Υπηρεσίες Cloud
Ζητήματα Κόστους
Εγχειρίδιο Χρήστη
Συχνές ΕρωτήσειςΠρόσβαση και Διαχείριση Λογαριασμού

Πώς να διαχειριστείτε κοινόχρηστες κάμερες και κοινόχρηστα μέλη;

Οδηγός για τη διαχείριση κοινόχρηστων καμερών, την πρόσκληση μελών και την προσαρμογή δικαιωμάτων κοινής χρήσης

Διαχείριση κοινόχρηστων χρηστών

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή, στις «Συσκευές» επιλέξτε την κάμερά σας και πατήστε Ρυθμίσεις (κουμπί γρανάζι).
  2. Βρείτε την επιλογή «Πρόσκληση οικογένειας και φίλων» και πατήστε. Μπορείτε να συνεχίσετε να προσκαλείτε νέα μέλη ή να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την κοινόχρηστη κάμερα, τις ρυθμίσεις δικαιωμάτων και να διαγράψετε προσκλήσεις για ήδη κοινόχρηστα μέλη.

Μία κάμερα μπορεί να κοινοποιηθεί σε έως 3 άτομα. Για κοινοποίηση σε περισσότερα άτομα, πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία cloud:

  • Πρόγραμμα Basic: κοινοποίηση σε έως 5 άτομα
  • Πρόγραμμα Extended: κοινοποίηση σε έως 7 άτομα
  • Πρόγραμμα Pro: κοινοποίηση σε έως 9 άτομα

Ακύρωση κοινής χρήσης κάμερας

Ανοίξτε την εφαρμογή, επιλέξτε την κάμερά σας στις «Συσκευές» και πατήστε Ρυθμίσεις (κουμπί γρανάζι). Βρείτε την επιλογή «Πρόσκληση οικογένειας και φίλων» και ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε την κοινόχρηστη κάμερα για μέλη που την έχουν ήδη κοινοποιήσει, ή διαγράψτε την πρόσκληση.

Αν αποσυνδέσετε την κάμερα με τον ακόλουθο τρόπο, οι κοινόχρηστοι χρήστες θα χάσουν επίσης αυτόματα το δικαίωμα χρήσης της κάμερας: Επιλέξτε την κάμερα στις «Συσκευές» και πατήστε Ρυθμίσεις (κουμπί γρανάζι) → «Διαχείριση συσκευών» → «Διαγραφή κάμερας».

Πώς μοιράζομαι την κάμερά μου με την οικογένεια και τους φίλους;

Μάθετε πώς να μοιραστείτε την κάμερά σας με την οικογένεια και τους φίλους μέσω της εφαρμογής AJCloud

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου;

Βήματα για τη διαγραφή του λογαριασμού AJCloud από την εφαρμογή

Πίνακας περιεχομένων

Διαχείριση κοινόχρηστων χρηστών
Ακύρωση κοινής χρήσης κάμερας