Γιατί εξακολουθώ να χρεώνομαι για μια συνδρομή που έχω ακυρώσει;
Κατανοήστε γιατί μπορεί να εμφανίζονται ακόμα χρεώσεις μετά την ακύρωση της συνδρομής σας
Ελέγξτε τα πακέτα στα οποία είστε εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή -> «Υπηρεσίες Cloud», επιλέξτε το πακέτο σας και επιβεβαιώστε ότι έχετε ακυρώσει τη συνδρομή σας. Μετά την ακύρωση, δεν θα χρεωθείτε ξανά στην αρχή του επόμενου κύκλου υπηρεσίας.
Τεκμηρίωση AJCloud