Hogyan kezeljük a megosztott kamerákat és megosztott tagokat?
Útmutató a megosztott kamerák kezeléséhez, tagok meghívásához és megosztási jogosultságok beállításához
Megosztott felhasználók kezelése
- Nyissa meg az alkalmazást, az „Eszközök" menüben válassza ki a kameráját, és érintse meg a Beállítások gombot (fogaskerék ikon).
- Keresse meg a „Család és barátok meghívása" opciót, és érintse meg. Folytathatja új tagok meghívását, vagy engedélyezheti/letilthatja a megosztott kamerát, módosíthatja a jogosultsági beállításokat, és törölheti a meghívásokat a már megosztott tagok számára.
Egy kamera legfeljebb 3 személlyel osztható meg. Több személlyel való megosztáshoz elő kell fizetnie a felhőszolgáltatásra:
- Basic csomag: megosztás legfeljebb 5 személlyel
- Extended csomag: megosztás legfeljebb 7 személlyel
- Pro csomag: megosztás legfeljebb 9 személlyel
Kameramegosztás visszavonása
Nyissa meg az alkalmazást, válassza ki a kameráját az „Eszközök" menüben, és érintse meg a Beállítások gombot (fogaskerék ikon). Keresse meg a „Család és barátok meghívása" opciót, és engedélyezze/tiltsa le a megosztott kamerát a már megosztott tagok számára, vagy törölje a meghívást.
Ha a kamerát a következő módon leválasztja, a megosztott felhasználók is automatikusan elveszítik a kamera használatának jogosultságát: Válassza ki a kamerát az „Eszközök" menüben, és érintse meg a Beállítások (fogaskerék ikon) → „Eszközkezelés" → „Kamera törlése" lehetőséget.
AJCloud dokumentáció