Hogyan mondhatom le a felhőtárhely automatikus megújítását?
Ismerje meg, hogyan mondhatja le a felhőtárhely-előfizetés automatikus megújítását
Nyissa meg az alkalmazásban a „Felhőszolgáltatások" menüt, válassza ki azt a csomagot, amelynek automatikus megújítását le szeretné mondani, és kattintson rá. Megtekintheti a csomag tartalmát, és az oldal alján található egy előfizetés-lemondó gomb.
A lemondott szolgáltatásokért nem számítunk fel díjat, és nem történik megújítás.
AJCloud dokumentáció