Kako upravljati dijeljenim kamerama i dijeljenim članovima?
Vodič za upravljanje dijeljenim kamerama, pozivanje članova i prilagođavanje dozvola dijeljenja
Upravljanje dijeljenim korisnicima
- Otvorite aplikaciju, u „Uređaji" odaberite svoju kameru i dodirnite Postavke (tipka s kotačićem).
- Pronađite opciju „Pozovi obitelj i prijatelje" i dodirnite je. Možete nastaviti pozivati nove članove ili omogućiti/onemogućiti dijeljenu kameru, postavke dozvola i brisati pozivnice za već dijeljene članove.
Jedna kamera može se dijeliti s najviše 3 osobe. Za dijeljenje s više osoba potrebno je pretplatiti se na uslugu oblaka:
- Basic plan: dijeljenje s do 5 osoba
- Extended plan: dijeljenje s do 7 osoba
- Pro plan: dijeljenje s do 9 osoba
Otkazivanje dijeljenja kamere
Otvorite aplikaciju, odaberite svoju kameru u „Uređaji" i dodirnite Postavke (tipka s kotačićem). Pronađite opciju „Pozovi obitelj i prijatelje" i omogućite/onemogućite dijeljenu kameru za članove koji je već dijele, ili izbrišite pozivnicu.
Ako odvežete kameru na sljedeći način, dijeljeni korisnici će također automatski izgubiti pravo korištenja kamere: Odaberite kameru u „Uređaji" i dodirnite Postavke (tipka s kotačićem) → „Upravljanje uređajima" → „Izbriši kameru".
AJCloud dokumentacija