LogoAJCloud Documentatie
LogoAJCloud Documentatie
StartpaginaDocumentatie
Veelgestelde Vragen
Accounttoegang en Beheer
Wat is een "Account"?Ik ontvang geen e-mail bij het registreren van een account of het resetten van mijn wachtwoordHoe werk ik mijn e-mailadres/mobiel telefoonnummer bij?Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn account?Hoe kan ik inloggen op mijn account om de camera gelijktijdig op meerdere apparaten te bekijken?Kan ik de camera verbinden met twee mobiele telefoons?Hoe deel ik mijn camera met familie en vrienden?Hoe gedeelde camera's en gedeelde leden beheren?Hoe verwijder ik mijn account?
Camera Gebruiken
Bewegingsdetectie en Alarmmeldingen
Opslag en Opname
Overige Camera-instellingen
Probleemoplossing
Abonnement
Clouddiensten
Kostengerelateerde Kwesties
Gebruikershandleiding
Veelgestelde VragenAccounttoegang en Beheer

Hoe verwijder ik mijn account?

Stappen om uw AJCloud-account te verwijderen via de app

  1. Tik op Ik onderaan de app-interface.
  2. Tik op Accountbeveiliging.
  3. Tik op Account verwijderen.

AJCloud-app - Ik-pagina en Accountbeveiligingspagina met de optie Account verwijderen

U kunt een account niet verwijderen als er nog niet-ontkoppelde camera's of niet-opgezegde abonnementen zijn. Voordat u uw account verwijdert, volg de aanwijzingen om te controleren of alle camera's zijn ontkoppeld en alle abonnementen zijn opgezegd.

Hoe gedeelde camera's en gedeelde leden beheren?

Handleiding voor het beheren van gedeelde camera's, het uitnodigen van leden en het aanpassen van deelrechten

Camera Gebruiken

FAQ over het gebruik van de camera