Hoe gedeelde camera's en gedeelde leden beheren?
Handleiding voor het beheren van gedeelde camera's, het uitnodigen van leden en het aanpassen van deelrechten
Gedeelde gebruikers beheren
- Open de app, selecteer uw camera bij "Apparaten" en tik op Instellingen (tandwiel-knop).
- Zoek de optie "Familie en vrienden uitnodigen" en tik erop. U kunt doorgaan met het uitnodigen van nieuwe leden, of voor al gedeelde leden de gedeelde camera in-/uitschakelen, machtigingen aanpassen en uitnodigingen verwijderen.
Eén camera kan worden gedeeld met maximaal 3 personen. Om met meer personen te delen, moet u zich abonneren op de cloudservice:
- Basic-abonnement: delen met maximaal 5 personen
- Extended-abonnement: delen met maximaal 7 personen
- Pro-abonnement: delen met maximaal 9 personen
Camera-deling annuleren
Open de app, selecteer uw camera bij "Apparaten" en tik op Instellingen (tandwiel-knop). Zoek de optie "Familie en vrienden uitnodigen" en schakel de gedeelde camera in/uit voor leden die deze al delen, of verwijder de uitnodiging.
Als u de camera op de volgende manier ontkoppelt, verliezen de gedeelde gebruikers ook automatisch het recht om de camera te gebruiken: Selecteer de camera bij "Apparaten" en tik op Instellingen (tandwiel-knop) → "Apparaatbeheer" → "Camera verwijderen".
AJCloud Documentatie