LogoAJCloud Documentatie
LogoAJCloud Documentatie
StartpaginaDocumentatie
Veelgestelde Vragen
Accounttoegang en Beheer
Wat is een "Account"?Ik ontvang geen e-mail bij het registreren van een account of het resetten van mijn wachtwoordHoe werk ik mijn e-mailadres/mobiel telefoonnummer bij?Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn account?Hoe kan ik inloggen op mijn account om de camera gelijktijdig op meerdere apparaten te bekijken?Kan ik de camera verbinden met twee mobiele telefoons?Hoe deel ik mijn camera met familie en vrienden?Hoe gedeelde camera's en gedeelde leden beheren?Hoe verwijder ik mijn account?
Camera Gebruiken
Bewegingsdetectie en Alarmmeldingen
Opslag en Opname
Overige Camera-instellingen
Probleemoplossing
Abonnement
Clouddiensten
Kostengerelateerde Kwesties
Gebruikershandleiding
Veelgestelde VragenAccounttoegang en Beheer

Hoe deel ik mijn camera met familie en vrienden?

Leer hoe u uw camera kunt delen met familie en vrienden via de AJCloud-app

Stap 1: Camera-instellingen openen

Open de app, selecteer uw camera bij "Apparaten" en tik op Instellingen (tandwielknop).

Stap 2: Familie en vrienden uitnodigen

Tik op de optie "Familie en vrienden uitnodigen".

Camera-instellingen openen en Familie en vrienden uitnodigen vinden

Stap 3: Een gedeelde gebruiker toevoegen en machtigingen instellen

  1. Tik op "Nieuwe leden uitnodigen".
  2. Voer het account in van het familielid of de vriend met wie u wilt delen (e-mailadres, telefoonnummer of inlogaccount van derden zoals Apple ID of Google-account).
  3. Stel de machtigingen voor het gedeelde apparaat in, waaronder:
    • Live weergave
    • Bewegingsmelding
    • Cloudopslag afspelen
    • Lokale opslag afspelen
    • Tweerichtingsaudio
    • Lichtbediening
    • Sirenebediening
  4. Tik op "Bevestigen" om de uitnodiging te versturen en wacht tot de andere persoon deze accepteert.

Nieuwe leden uitnodigen, account invoeren en deelmachtigingen instellen

Gedeelde gebruikers moeten dezelfde app downloaden en een AJCloud-app-account registreren. Ze moeten de uitnodiging in de app accepteren (bij het openen van de app verschijnt een melding over de openstaande uitnodiging; tik op accepteren) om de camera te kunnen bekijken. Gedeelde gebruikers kunnen de camera niet instellen en niet opnieuw delen.

Voor meer informatie over het beheren van gedeelde camera's en leden, zie Hoe beheer ik gedeelde camera's en gedeelde leden?.

Kan ik de camera verbinden met twee mobiele telefoons?

Informatie over het verbinden van één camera met meerdere mobiele telefoons via delen

Hoe gedeelde camera's en gedeelde leden beheren?

Handleiding voor het beheren van gedeelde camera's, het uitnodigen van leden en het aanpassen van deelrechten

Inhoudsopgave

Stap 1: Camera-instellingen openen
Stap 2: Familie en vrienden uitnodigen
Stap 3: Een gedeelde gebruiker toevoegen en machtigingen instellen