LogoAJCloud Belgeler
LogoAJCloud Belgeler
Ana sayfaBelgeler
Sıkça Sorulan Sorular
Hesap Erişimi ve Yönetimi
What is "Account"?Hesap kaydı veya şifre sıfırlama sırasında e-posta alamıyorumE-posta adresimi/cep telefonu numaramı nasıl güncellerim?Hesabımın şifresini nasıl değiştiririm?Hesabıma giriş yaparak kamerayı aynı anda birden fazla cihazda nasıl izleyebilirim?Kamerayı iki cep telefonuna bağlayabilir miyim?Kameramı aile ve arkadaşlarımla nasıl paylaşırım?Paylaşılan kameralar ve paylaşılan üyeler nasıl yönetilir?Hesabımı nasıl silebilirim?
Kamera Kullanımı
Hareket Algılama ve Alarm Bildirimi
Depolama ve Kayıt
Diğer Kamera Ayarları
Sorun Giderme
Abonelik
Bulut Hizmetleri
Maliyetle İlgili Konular
Kullanım Kılavuzu
Sıkça Sorulan SorularHesap Erişimi ve Yönetimi

Hesabımı nasıl silebilirim?

AJCloud hesabınızı uygulamadan silme adımları

  1. Uygulama arayüzünün alt kısmındaki Ben sekmesine dokunun.
  2. Hesap Güvenliği seçeneğine dokunun.
  3. Hesabı Sil seçeneğine dokunun.

AJCloud Uygulaması - Ben sayfası ve Hesap Güvenliği sayfasında Hesabı Sil seçeneği

Bağlantısı kesilmemiş kameralarınız veya iptal edilmemiş abonelikleriniz varsa hesabınızı silemezsiniz. Hesabınızı silmeden önce lütfen talimatları izleyerek tüm kameraların bağlantısının kesildiğinden ve tüm aboneliklerin iptal edildiğinden emin olun.

Paylaşılan kameralar ve paylaşılan üyeler nasıl yönetilir?

Paylaşılan kameraları yönetme, üye davet etme ve paylaşım izinlerini ayarlama rehberi

Kamera Kullanımı

Kamera kullanımı hakkında SSS