Paylaşılan kameralar ve paylaşılan üyeler nasıl yönetilir?
Paylaşılan kameraları yönetme, üye davet etme ve paylaşım izinlerini ayarlama rehberi
Paylaşılan kullanıcıları yönetme
- Uygulamayı açın, "Cihazlar" bölümünde kameranızı seçin ve Ayarlar'a (dişli çark düğmesi) dokunun.
- "Aile ve arkadaşları davet et" seçeneğini bulun ve dokunun. Yeni üyeleri davet etmeye devam edebilir veya zaten paylaşılan üyeler için paylaşılan kamerayı etkinleştirebilir/devre dışı bırakabilir, izin ayarlarını yapabilir ve davetleri silebilirsiniz.
Bir kamera en fazla 3 kişiyle paylaşılabilir. Daha fazla kişiyle paylaşmak için bulut hizmetine abone olmanız gerekmektedir:
- Basic plan: en fazla 5 kişiyle paylaşım
- Extended plan: en fazla 7 kişiyle paylaşım
- Pro plan: en fazla 9 kişiyle paylaşım
Kamera paylaşımını iptal etme
Uygulamayı açın, "Cihazlar" bölümünde kameranızı seçin ve Ayarlar'a (dişli çark düğmesi) dokunun. "Aile ve arkadaşları davet et" seçeneğini bulun ve kamerayı zaten paylaşan üyeler için paylaşılan kamerayı etkinleştirin/devre dışı bırakın veya daveti silin.
Kamerayı aşağıdaki şekilde çözerseniz, paylaşılan kullanıcılar da kamerayı kullanma ayrıcalığını otomatik olarak kaybeder: "Cihazlar" bölümünde kamerayı seçin ve Ayarlar (dişli çark düğmesi) → "Cihaz Yönetimi" → "Kamerayı sil" seçeneğine dokunun.
AJCloud Belgeler