LogoDokumentace AJCloud
LogoDokumentace AJCloud
Hlavní stránkaDokumentace
Často Kladené Otázky
Přístup a Správa Účtu
What is "Account"?Nedostávám e-mail při registraci účtu nebo resetování heslaJak aktualizuji svůj e-mail/číslo mobilního telefonu?Jak změním heslo ke svému účtu?Jak se přihlásit k účtu a současně sledovat kameru na více zařízeních?Mohu připojit kameru ke dvěma mobilním telefonům?Jak sdílet kameru s rodinou a přáteli?Jak spravovat sdílené kamery a sdílené členy?Jak smažu svůj účet?
Používání Kamery
Detekce Pohybu a Upozornění
Úložiště a Nahrávání
Další Nastavení Kamery
Řešení Problémů
Předplatné
Cloudové Služby
Nákladové Otázky
Uživatelská příručka
Často Kladené OtázkyPřístup a Správa Účtu

Jak smažu svůj účet?

Postup smazání účtu AJCloud v aplikaci

  1. Klepněte na Já ve spodní části rozhraní aplikace.
  2. Klepněte na Zabezpečení účtu.
  3. Klepněte na Smazat účet.

Aplikace AJCloud - stránka Já a stránka Zabezpečení účtu s možností Smazat účet

Účet nelze smazat, pokud máte nepropojené kamery nebo nezrušené předplatné. Před smazáním účtu postupujte podle pokynů a zkontrolujte, zda byly všechny kamery odpojeny a všechna předplatná zrušena.

Jak spravovat sdílené kamery a sdílené členy?

Průvodce správou sdílených kamer, pozváním členů a úpravou oprávnění sdílení

Používání Kamery

Časté dotazy o používání kamery