Jak spravovat sdílené kamery a sdílené členy?
Průvodce správou sdílených kamer, pozváním členů a úpravou oprávnění sdílení
Správa sdílených uživatelů
- Otevřete aplikaci, v „Zařízení" vyberte svou kameru a klepněte na Nastavení (tlačítko ozubeného kola).
- Najděte možnost „Pozvat rodinu a přátele" a klepněte na ni. Můžete pokračovat v pozvání nových členů, nebo povolit/zakázat sdílenou kameru, nastavení oprávnění a smazat pozvánky pro již sdílené členy.
Jednu kameru lze sdílet s maximálně 3 osobami. Pro sdílení s více osobami je nutné předplatit si cloudovou službu:
- Tarif Basic: sdílení s až 5 osobami
- Tarif Extended: sdílení s až 7 osobami
- Tarif Pro: sdílení s až 9 osobami
Zrušení sdílení kamery
Otevřete aplikaci, vyberte svou kameru v „Zařízení" a klepněte na Nastavení (tlačítko ozubeného kola). Najděte možnost „Pozvat rodinu a přátele" a povolte/zakažte sdílenou kameru pro členy, kteří ji již sdílejí, nebo smažte pozvánku.
Pokud kameru odpojíte následujícím způsobem, sdílení uživatelé také automaticky ztratí oprávnění k používání kamery: Vyberte kameru v „Zařízení" a klepněte na Nastavení (tlačítko ozubeného kola) → „Správa zařízení" → „Smazat kameru".
Dokumentace AJCloud