Jak zrušit automatické obnovení cloudového úložiště?
Zjistěte, jak zrušit automatické obnovení předplatného cloudového úložiště
Otevřete v aplikaci „Cloudové služby", vyberte tarif, jehož automatické obnovení chcete zrušit, a klikněte na něj. Můžete si prohlédnout obsah tarifu a na konci stránky najdete tlačítko pro zrušení předplatného.
Za zrušené služby nebudou účtovány žádné poplatky a nedojde k obnovení.
Dokumentace AJCloud